onsdag, juli 25, 2007

Hämta dotter på Kastrup och sonens dator

Ja, ha, idag har hon alltså varit i England i tre veckor. Känns som om det var i går hon reste.

Vad jag förstår har det varit lite turbulent där borta. Dels har arrangören strulat ganska ordentligt och det ska de få höra mer om från mig när jag väl får pratat genom allt med dottern. Allt från att bussarna från flygplatsen ut till kursorten var 4!! timmar försenade, att dottern fått dela rum med 4 andra tjejer. Tänk er själv 5 tonårstjejer i samma rum! Dessutom hamnade dessa tjejer 4 mil utanför kursorten, vilket innebär att de får åka tåg drygt 30 minuter varje morgon för att komma till skolan. Både tidskrävande och dyrt. Dottern hade ju sett fram mot att bo på kursorten eftersom det var en fin turiststad med fina stränder och shoppingstråk.


Dels har dottern och hennes pojkvän bråkat via sms. Båda har varit osäkra på vad den andre hittat på och därför har de blivit lite osams mellan varven. Pojkvännen har bla hotat med vissa saker som inneburit att vi fått blanda oss i och kontakta hans föräldrar. Vilket naturligtvis inte var uppskattat från hans sida, men en nödvändighet för att dottern skulle känna sig trygg att vara kvar i England. Just nu är dock hennes pojkvän på semester med familjen och kommer inte hem förrän om några dagar. Då får de väl lösa sina problem öga mot öga.

Men ikväll får vi i alla fall träffa dottern igen. Hela familjen vill med till flygplatsen och hämta henne. Nog är hon saknad alltid!

Sonen har haft mer världsliga problem, men ack så stora för honom. Hans dator har lagt av. Datorberoende som han är. Vi kom igår fram till att grafikkortet lagt av. Han var nere i datoraffären och kollade vad som fanns. Men idag när han skulle köpa det var det sista sålt en timme! innan han kom dit. Snacka om otur. Men visst är det skönt också - för oss. Nu kan han ju inte sitta framför datorn hela dagarna och har plötsligt börjat umgås mer med sin bästa kompis som han oftast mest träffar i "cyberrymden". Leveransen av nya grafikkort kommer på fredag och på måndag börjar han sitt sommarjobb. Så det blir bara i helgen som han kan spela. Kanske har intersset avtagit lite *hoppas* när han inte kunnat spela på några dagar.

Inga kommentarer: