måndag, maj 25, 2009

Helguppdatering

I helgen putsades och fejades det. Uterum, trädäck och utemöbler tvättades och städades i torsdags. Svärmor kom och hjälpte mig eftersom maken var tvungen att jobba på torsdagen. Stensättarna vi har haft har skitat ner något oerhört. Har aldrig tidigare varit med om att det har rykt så mycket som den här gången. Men så var det också några klåpare av stora mått som lagt sten på år innergård. Hur som helst är det slutfört nu (förhoppningsvis) och allt är avstädat.

Fredagen spenderades bla med att köpa ny tvättmaskin, Ni som har Vi i Villa kan se den i annonsen från ElSpar. I lördags installerades densamma och den gamla åkte på tippen. Den nya är mycket bra. Främst är jag imponerad av att det finns ett program där tvätten blir klar på 15 minuter. Kan det verkligen bli rent på 15 minuter???

Igår var det dags för fönsterputsning. Alla våra 26! fönster är nu putsade in- och utvändigt. Så nu är även det klart till studenten :-)

Dessutom var vi bortbjudna både på fredagkvällen och lördagkvällen. Det var mycket bra att gå bort på middag när man har hållt på hela dagen och få slippa fixa mat. På fredagen var det 6-års kalas. För barnens kusin. Och på lördagen blev det barnfri middag hos våra bästa vänner. Lilla dottern ville hellre vara hos farmor och farfar - de frågade själv. Stora dottern var hos pojkvännen i Malmö och sonen var med flickvännen hemma hos oss.

Inga kommentarer: