måndag, december 22, 2008

Julrusch och skola

Vi väntar med spänning om sista julklappen ska hinna komma innan jul... Maken beställde den i helgen och de sa att den skulle komma in under dagen idag, men än har vi inte hört från dem. Har de inte hört av sig tills i morgon middag får vi ta och kontakta dem. Jag tänker INTE berätta vad det är mer än att det är till äldsta dottern. Vet faktiskt inte om hon läser här....

Tidigare i dag var minsta dottern och jag och fixade den näst sista julklappen och lite julblommor till dem vi ska till under de olika juldagarna. Åkte redan vid 10 för att hinna före alla andra - trodde vi. Är alla människor lediga idag??? Det var helt tjockt med folk i affärerna. Hade egentligen en del andra ärenden, men de får vänta tills julruschen och julrean är över. Jag tänker inte trängas med julstressade och otrevliga människor mer än nödvändigt.

Sonen han var i skolan idag! Fast terminen slutade i fredags. Eftersom han läser utökad kurs i engelska hade han extralektioner med läraren idag. Han måste, som jag säkert skrivit tidgigare, ha slutbetyg i engelska A innan sommaren för att söka till pilotgymnasiet och hans klasskamrater börjar inte läsa det förrän nu efter jul och slutför det i först till nästa jul.

Inga kommentarer: