torsdag, december 13, 2007

Sankta Lucia

Så har vi varit på lucia på dagis - med efterföljande fika. Fick stiga upp i ottan, men vad gör det? Det är bara lucia en gång om året :-)

Lucia tåget var vackert och barnen sjöng underbart - naturligtvis. Vad annars, när ens dotter är med? Dottern såg mig och vinkade. Och mamma blev glad :-))

Stora dottern sov över hos en av de andra tärnorna så henne slapp vi köra iväg med i ottan. De trodde det skulle bli lättare att komma upp om de var två. Kanske, inte vet jag. Eller så blir det precis tvärt om. De skulle träffas 6.30. Dagen är fullsmockad för dem. Första uppträdet runt 7 och sedan full rulle hela dagen till 21.30 i kväll. Kommer att vara ett gäng trötta tjejer ikväll. Och sedan är det skola som vanligt imorgon för henne. Med matteprov... På kvällen ytterligare ett uppträde. Och sedan bär det iväg till Sassnitz på lördag morgon till söndag kväll för luciaföljet. Och så skola på måndag... Faktiskt inget uppträde på måndagen men däremot både på tisdagen och onsdagen... Det gäller nog att sova när tillfälle ges...

Inga kommentarer: